Конференція

2014-02-27

Об'ява

Інформаційний лист № 1

Всеукраїнська громадська організація «Арт-терапевтична асоціація» Інститут психології ім. Г.С. КостюкаНАПНУкраїни Інститут соціальної та політичної психології НАПН України Медико-психологічний факультет Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця Національна медична академія післядипломноїосвіти ім. П.Л. Шупика Всеукраїнська громадська організація «Асоціація лікарів психологів» Кафедрасучасноїхореографіїфакультету режисури та хореографії Київського національного університету культури і мистецтв ГО «Центр психології руху та творчого самовираження» Київський міський Будинок Вчителя Запрошують прийняти участь у

ХІ МІЖНАРОДНІЙ МІЖДИСЦИПЛІНАРНІЙ

НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

ПРОСТІР АРТ-ТЕРАПІЇ :

ресурси зцілення

27 лютого – 1 березня 2014 року

Як й завжди ми будемо раді зустрітися з Вами наприкінці зими! До участі запрошуються психологи, соціальні працівники, психотерапевти, психіатри, педагоги, вихователі, спеціалісти, що цікавляться арт-терапією, та професійні арт-терапевти. Передбачаються такі форми участі у конференції: доповіді, майстер-класи та лабораторії.

Метою проведення конференції є створення інформаційного поля для конструктивного спілкування фахівців з арт-терапії та сприяння підвищенню рівня теоретичних знань, удосконаленню практичних вмінь та навичок фахівців в сфері арт-терапії.

У програмі конференції:

обговорення фундаментальних та спеціалізованих питань щодо використання арт-терапії, танцювально-рухової терапії, казкотерапії, музикотерапії, пісочної терапії та інших споріднених напрямів допомоги особистості в сучасних системах психокорекційних, психотерапевтичних, психопрофілактичних, реабілітаційних таіншихзаходів, а також майстер-класи спеціалістівзарт-терапії. Надіслати тези доповіді в паперовому або електронному виді Ви можете до 5 лютого 2014 року на адресу: 04070, Київ, вул. Андріївська, 15, Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, ВГО “Арт-терапевтична асоціація” або e-mail: art.therapy1@gmail.com .Концепція майстеркласу оформлюється у вигляді тез. Обсяг тез до 4 сторінок.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами:

+38(066)561-3647; +38(093)7884738; +38(097)349-2018.

Учасники конференції отримують сертифікати участі

Організаційний внесок заучасть у конференції становить 250 грн. (для студентів – 150 гривен, для членів ВГО „Арт-терапевтична асоціація” за умови сплати членського внеску – 70 гривен.). Організаційнівнески підуть на видання

матеріалів конференції, презентаційніматеріали длякожного учасниката інші організаційні витрати).Організаційний

внесок подаєтьсяна реєстрації. До участі в майстер-класах та лабораторіях запрошуються лише учасники, що пройшли реєстрацію та внеслиорганізаційний внесок. Витрати на відрядженняза рахунок сторони, що відряджає.

Звертаємо Вашу увагу на те, що можливостей поселеннята придбання зворотних квитків оргкомітет не має.

Поточну інформацію Ви можете отримати на сайті: http://www.art-therapy.org.ua

Реєстрація: art.konf.2014@gmail.com.

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi