Закінчилися курси підвищення кваліфікації практичних психологів і соціальних педагогів

2016-12-02

/Files/images/Изображение 037.jpg

Курси практичних психологів і соціальних педагогів з проблеми «Компетентнісний підхід до соціально педагогічного супроводу навчально-виховного процесу в школі» пройшли 25 слухачів із них практичних психологів -16, соціальних педагогів – 9.

Цікавою та змістовною була практика на базі КЗ «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітня школа – інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл», центр позашкільного виховання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області. В ході педагогічної практики практичні психологи і соціальні педагоги мали змогу не тільки ознайомитись з досвідом роботи соціального педагога Іващенко С.М., а й поділитися власними розробками занять – тренінгів.

Цікаво пройшов «Круглий стіл» з проблеми «Принципи гуманістичної психології Григорія Костюка та сучасна освіта» базі обласної наукової універсальної бібліотеки імені Д.І. Чижевського. В рамках круглого столу слухачі курсів ознайомились з науковою спадщиною Г.С. Костюка, яку представили працівник кафедри педагогіки, психології та корекційної освіти КЗ « КОІППО імені Василя Сухомлинського» та кафедри практичної психології КДПУ ім. В. Винниченка.

Кiлькiсть переглядiв: 354

Коментарi